Maskinteknik i Oskarshamn AB 

Ett konsult- och ingenjörsföretag med spetskompetens inom prototyputveckling, produktionsutveckling och utvecklingsprojekt för forskning.

Vi har mer än 30 års erfarenhet från att leverera tekniska lösningar till företag, forskningsinstitut, universitet och privatpersoner.
Eftersom konstruktion och tillverkning ligger under ett och samma tak kan vi snabbt utvärdera idéer och koncept. Vi har för många företag blivit en förlängd utvecklingsavdelning där vi jobbar nära kundens konstruktörer, projektledare och produktionspersonal.
Andra företag använder oss som ”sin” mekaniska verkstad för att tillverka efter färdiga ritningar. Oavsett om vi eller kunden har tagit fram ritningar ser vi till att kontrollera att valda material, mått och toleranser är optimerade för tillverkning.

EST.

1990

12000+

GENOMFÖRDA UPPDRAG

30+

ÅR I BRANSCHEN

13

ANTAL ANSTÄLLDA

100+

KUNDER GENOM ÅREN

VÅRT UPPDRAG?

De flesta typer av tekniska uppdrag välkomnas, men företagets styrka ligger i att leda och driva utvecklingsprojekt för  produktionsutveckling, automation, prototypframtagning, 0-serier och småserier.

Vi kan erbjuda helhetslösningar – från idé till färdig produkt – eller särskilda insatser i specifika områden.

Företagets breda och höga kompetens inom maskinteknik gör att vi kan erbjuda helhetslösningar som innefattar:
VÅRA DRIVKRAFTER
Maskintekniks syfte har sedan företagets start varit att lösa våra kunders tekniska bekymmer och behov – stora som små!

Våra kunders utmaningar är vad som driver oss framåt. Genom att jobba brett inom teknik mot en mängd olika industrier, branscher och områden har vi samlat på oss en stor mängd kunskap och erfarenheter. Det tar vi med oss in i kommande uppdrag.

Vårt mål är 100% kundnöjdhet. Vi strävar alltid efter att utföra våra projekt med nyfikenhet, hög problemlösningsförmåga och en stor dos kreativitet!
Nyfikenhet
Problemlösning
Innovation
Kundnöjdhet

FRÅGOR?

Tveka inte att kontakta oss om du undrar över något!